Kiadó lakás Budapest XI. ker 270 000 Ft

Leírás

KLASSZ KIADÓ KUCKÓ MADÁRHEGYEN

ÚJBUDA méltán közkedvelt részén, MADÁRHEGYEN, EXKLUZÍV KÖRNYEZETBEN, 1. emeleti 2 szobás 46 nm lakás 6 nm teraszkapcsolattal 270.000 Ft / hó bérleti díj + rezsi költség mellett kiadó.

A XI. kerület zöldövezeti részén fekvő LIFTES, kiváló állapotú lakóház 1. emeletén elhelyezkedő nyugati tájolású, igényesen kialakított és bútorozott lakás ajtaja zárt lépcsőházból nyílik. A beépített szekrényekkel praktikusan felszerelt előszobától jobbra külön helyiségben található a WC és mellette a kádas fürdőszoba kapott helyet. A lakás központi részét a modern nappali-étkező-konyha tér foglalja el, melyhez szervesen kapcsolódik a jó méretű TERASZ. A nappalitól jobbra egy szintén beépített gardróbbal is rendelkező tágas és világos hálószoba áll.

A télen automatikusan fűtött feljáróval rendelkező TEREMGARÁZSBAN egy autó számára biztosított a parkolás, a garázs bérleti díja 30.000 Ft/hó.

A társasházhoz több száz négyzetméteres gyönyörűen parkosított, pihenő paddal, gyerekszigettel ellátott közös használatú kert tartozik.

Ennél a lakásnál alacsony rezsi költséggel lehet számolni a kiváló szigetelésnek és az egyedi mérőóráknak köszönhetően. Az ablakok ELEKTROMOS REDŐNNYEL felszereltek, és természetesen minden helyiség KLIMATIZÁLT.

A KÖRNYÉK INFRASTRUKTÚRÁJA KIVÁLÓ. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően a kertvárosban sem kell lemondani a városi élet kényelméről. Madárhegy közelében élelmiszerbolt és üzletközpont is található, a negyedben több oktatási intézmény is van. A szomszédos Gazdagréten posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók, bevásárlóközpont sok szolgáltatással és számos vásárlási lehetőség akad.

A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 53, 108E, illetve 139 –es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül.

A szomszéd ház alatt található igényes és meseszép Kemenes Cukrászat és Lipóti Pékség a hét minden napján friss pékáruval és cukrászati remekekkel szolgálja az itt lakók kényelmét.

Ráadásul a környék páratlan kikapcsolódási lehetőségeket rejt magában. A hatalmas cserjés-fás-bokros védett természeti területen élmény egy akár mindennapos séta, de érdemes túrázni a közeli hegyvidéki területen is. Szintén szenzációs kerékpártúrák kiindulópontja is lehet Madárhegy, ahol az egészséges és kiegyensúlyozott életmód könnyen megvalósítható.

Az ingatlan kiváló választás azok számára, akik rendezett kertvárosi környezetre vágynak, mégis elérhető távolságra szeretnének maradni a város nyüzsgésétől.

A lakás minimum 1 évre kiadó nem dohányzó, igényes egyedülállónak vagy párnak, családnak, 2 havi kaució és 1 havi bérleti díj megfizetésével azonnal költözhető. Kisállat nem hozható.

Természetesen amennyiben ez a remek adottságokkal bíró bájos lakás felkeltette az érdeklődését, hívjon bizalommal, akár az esti órákban vagy hétvégén is!

Lakás részletei

Ár: 270 000 Ft/hónap
Méret: 46 négyzetméter
Azonosító: 11385660
Irodai azonosító: 316032
Cím: Medvetalp utca
Emelet: 1. emelet
Építőanyag: Tégla
Fűtés jellege: Házközponti (egyedi mérővel)
Ingatlan állapota: Kitűnő
Komfort fokozat: Összkomfort
Egész szobák: 2

Egyéb jellemzők

  • Erkély
  • Garázs
  • Lift
  • Kertkapcsolat